سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
   رایا علم فن آوا
   08:00
   تهران، خیابان کریمخان، خیابان دکتر عضدی جنوبی، بن بست عقیلی، پلاک 16، طبقه چهارم
   20
   16
   ۱۴۰۴/۱/۲۸
   سرفصل موارد مربوط به دوره آشنایی با مبانی سیستم های مدیریت ایمنی غذایی مبتنی بر ISO22000 : 2018 در این دوره ، مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان ایمنی مواد غذایی به طور ویژه ، الزامات استاندارد سیستم ایمنی مواد غذایی (ISO22000) را براساس ویرایش اخیر آن ( سال 2018) در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل : ارتباطات متقابل، مدیریت سیستمی، برنامه های پیشنیازی (PRPs)، برنامه های پیشنیازی عملیاتی (OPRPs) و اصول HACCP مبتنی بر آئین کار کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) در طول زنجیره تولید تا مصرف مواد غذایی مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیاده سازی سیستم را به صورت کاربردی در کارگاه های آموزشی تمرین می نمایند. *آشنایی با مفاهیم و مبانی استاندارد ایزو 22000 *چشم انداز سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی *تشریح الزامات و چگونگی تهیه مستندات سیستم مدیریت ایمنی غذایی (ایزو 22000) *اصول و نحوه پیاده سازی، استقرار و نگهداری ایزو 22000 در یک سازمان *ارتباطات متقابل بین افراد درگیر در چرخه تولید مواد غذایی *آشنایی با اصول اولیه و نحوه ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
   رضا احمدزاده _ کارشناس رسمی غذایی
   26,000,000
   این دوره به صورت حضوری برگزار می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره زیر تماس حاصل فرمایید : 09357959277
   0201342561603
   بانک کارآفرین-
   شرکت رایا علم فن آوا-
   02188941613
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان
۱۴۰۴/۱/۲۸08:0016:00