سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
رایا علم فن آوا
-
08:00
تهران، خیابان کریمخان، خیابان دکتر عضدی جنوبی، بن بست عقیلی، پلاک 16، طبقه چهارم
20
16
۱۴۰۴/۱/۲۸
سرفصل موارد مربوط به دوره آشنایی با مبانی سیستم های مدیریت ایمنی غذایی مبتنی بر ISO22000 : 2018
در این دوره ، مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان ایمنی مواد غذایی به طور ویژه ، الزامات استاندارد سیستم ایمنی مواد غذایی (ISO22000) را براساس ویرایش اخیر آن ( سال 2018) در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل : ارتباطات متقابل، مدیریت سیستمی، برنامه های پیشنیازی (PRPs)، برنامه های پیشنیازی عملیاتی (OPRPs) و اصول HACCP مبتنی بر آئین کار کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) در طول زنجیره تولید تا مصرف مواد غذایی مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیاده سازی سیستم را به صورت کاربردی در کارگاه های آموزشی تمرین می نمایند.
*آشنایی با مفاهیم و مبانی استاندارد ایزو 22000
*چشم انداز سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
*تشریح الزامات و چگونگی تهیه مستندات سیستم مدیریت ایمنی غذایی (ایزو 22000)
*اصول و نحوه پیاده سازی، استقرار و نگهداری ایزو 22000 در یک سازمان
*ارتباطات متقابل بین افراد درگیر در چرخه تولید مواد غذایی
*آشنایی با اصول اولیه و نحوه ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
رضا احمدزاده _ کارشناس رسمی غذایی
26,000,000
این دوره به صورت حضوری برگزار می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره زیر تماس حاصل فرمایید : 09357959277
0201342561603
بانک کارآفرین-
شرکت رایا علم فن آوا-
02188941613