مــرآت - سامانه آموزش اداره کل استاندارد استان تهران
صفحه اصلی
اخبار، اطلاعیه ها و فرم ها
عضویت
بررسی اعتبارنامه
لیست اساتید
تماس با ما
گواهی دوره استاندارد 1-9119
صفحه اصلی
لیست دوره های فعال مرکز پارسیان شرق
عنوان دوره
تاریخ شروع
استاد دوره
حد نصاب
جزئیات
اصول و روش های بازرسی و نمونه برداری غلات
۱۴۰۳/۷/۹
مریم موسوی _ کارشناس غذایی
35
جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
۱۴۰۳/۸/۱۴
مریم موسوی _ کارشناس غذایی
35
جزئیات
سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
۱۴۰۳/۷/۲۳
مریم موسوی _ کارشناس غذایی
35
جزئیات
فناری نانو در بسته بندی صنایع غذایی و محاسبه گر واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی
۱۴۰۳/۷/۳۰
مریم موسوی _ کارشناس غذایی
35
جزئیات
میکروبیولوژی بیماری های انسان با منشا غذایی
۱۴۰۳/۷/۷
زهره آهنگری _ کارشناس میکروب
50
جزئیات
مدیریت و معماری کسب و کار
۱۴۰۳/۷/۱۱
آماندا حسنی _ کارشناس سیستم خدمات
30
جزئیات