عنوان دوره تاریخ شروع استاد دوره حد نصاب جزئیات
اصول و روش های بازرسی و نمونه برداری غلات۱۴۰۳/۷/۹مریم موسوی _ کارشناس غذایی35جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی۱۴۰۳/۸/۱۴مریم موسوی _ کارشناس غذایی35جزئیات
سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399۱۴۰۳/۷/۲۳مریم موسوی _ کارشناس غذایی35جزئیات
فناری نانو در بسته بندی صنایع غذایی و محاسبه گر واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی۱۴۰۳/۷/۳۰مریم موسوی _ کارشناس غذایی35جزئیات
میکروبیولوژی بیماری های انسان با منشا غذایی۱۴۰۳/۷/۷زهره آهنگری _ کارشناس میکروب50جزئیات
مدیریت و معماری کسب و کار۱۴۰۳/۷/۱۱آماندا حسنی _ کارشناس سیستم خدمات30جزئیات