میکروبیولوژی بیماری های انسان با منشا غذایی
   پارسیان شرق
   09:00
   آنلاین
   50
   8
   ۱۴۰۳/۷/۷
   معرفی و دسته بندی انواع بیماری های ناشی از غذا معرفی انواع مسمویتهای غذایی با منشا های مختلف معرفی انواع عفونتهای غذایی با منشا های مختلف معرفی رایج ترین پاتوژنهای منتقله از غذا نظیر سالمونلا، اشریشیاکلی، لیستریا، ویبرویو، کمپیلوباکتر بررسی بیماریهای منتقله از غذا (مشخصات پاتوژن، علایم بیماری، راه سرایت و انتقال بیماری تشخیص آزمایشگاهی برخی از پاتوژنهای مهم غذایی
   زهره آهنگری _ کارشناس میکروب
   7,000,000
   این دوره به صورت مجازی برگزار می گردد.
   0232886545004 -6037991703896682
   خانم زهرا رضایی
   امیرمحمد برهان آزاد
   021-42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان