سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
پارسیان شرق
-
09:00
تهران، خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
35
16
۱۴۰۳/۷/۲۳
تاریخچه و سیر تکاملی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا
خانواده استانداردهای بین المللی مدیریت ایمنی غذا
زنجیره غذا و رویکردهای فرایندی، دامنه کاربرد سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا
تشریح نیازمندی ها و الزامات سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا
طرح ریزی و تحقق محصولات ایمن
شناسایی، ارزیابی و تجزیه و تحلیل مخاطرات موجود
ارائه راهکار برای حذف یا کنترل مخاطرات شناسایی شده
آشنائی با نقاط کنترل بحرانی و ارائه راهکار برای پایش و کنترل نقاط بحرانی شناسایی شده
مریم موسوی _ کارشناس غذایی
25,000,000
این دوره طی دو روز در رزوهای 23 و 24 مهر ماه برگزار می گردد. لطفا در صورت نیاز به فاکتور رسمی با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید
0232886545004 -6037991703896682
خانم زهرا رضایی
امیرمحمد برهان آزاد
021-42269