سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
   پارسیان شرق
   09:00
   تهران، خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
   35
   16
   ۱۴۰۳/۷/۲۳
   تاریخچه و سیر تکاملی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا خانواده استانداردهای بین المللی مدیریت ایمنی غذا زنجیره غذا و رویکردهای فرایندی، دامنه کاربرد سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا تشریح نیازمندی ها و الزامات سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا طرح ریزی و تحقق محصولات ایمن شناسایی، ارزیابی و تجزیه و تحلیل مخاطرات موجود ارائه راهکار برای حذف یا کنترل مخاطرات شناسایی شده آشنائی با نقاط کنترل بحرانی و ارائه راهکار برای پایش و کنترل نقاط بحرانی شناسایی شده
   مریم موسوی _ کارشناس غذایی
   25,000,000
   این دوره طی دو روز در رزوهای 23 و 24 مهر ماه برگزار می گردد. لطفا در صورت نیاز به فاکتور رسمی با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید
   0232886545004 -6037991703896682
   خانم زهرا رضایی
   امیرمحمد برهان آزاد
   021-42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان