تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
   پارسیان شرق
   09:00
   تهران، خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
   35
   8
   ۱۴۰۳/۸/۱۴
   1-تاریخچه HACCP 2-اهداف به کارگیری سیستم HACCP 3-پیش نیازی سیستم HACCP 4-اصول اجرای سیستم HACCP 5-ارزیابی و ممیزی سیستم HACCP 6-نمونه چک لیست ممیزی
   مریم موسوی _ کارشناس غذایی
   12,500,000
   خواهشمند است در صورت نیاز به فاکتور رسمی با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید
   0232886545004 -6037991703896682
   خانم زهرا رضایی
   امیرمحمد برهان آزاد
   021-42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان