تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
پارسیان شرق
-
09:00
تهران، خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
35
8
۱۴۰۳/۸/۱۴
1-تاریخچه HACCP
2-اهداف به کارگیری سیستم HACCP
3-پیش نیازی سیستم HACCP
4-اصول اجرای سیستم HACCP
5-ارزیابی و ممیزی سیستم HACCP
6-نمونه چک لیست ممیزی
مریم موسوی _ کارشناس غذایی
12,500,000
خواهشمند است در صورت نیاز به فاکتور رسمی با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید
0232886545004 -6037991703896682
خانم زهرا رضایی
امیرمحمد برهان آزاد
021-42269